SAP-Support till Bosch i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 811 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare vä

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 811 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort

Bosch Thermoteknik befinner sig på en spännande tillväxtresa med stort fokus på utveckling och digitalisering. Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med SAP och tycker om att arbeta med support? Ta då chansen att vara med på denna resa tillsammans med Bosch i rollen som SAP-support.

Dina arbetsuppgifter

Du tillhör ERP-teamet på Bosch lokala IT-avdelning och tillsammans arbetar ni med användarsupport i SAP och andra integrerade applikationer. Tjänsten är en naturlig del av verksamheten och innehåller problemlösning, användarsupport, projektarbete, processoptimeringar och utbildning. Du jobbar nära verksamheten för att identifiera problem och hitta lösningar i affärsprocesser inom olika områden, företrädesvis logistik, lagerhantering, produktion och försäljning inom SAP. Vidare kommer du ha stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter utifrån dina egna kompetensområden och intresse.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kunna hjälpa verksamheten med dagliga problem som uppstår i SAP
  • Vara delaktig i verksamhetens processutveckling och optimering.
  • Du är delaktig i förändringsprojekt
  • Agera som nyckelperson i samarbetet mellan lokal verksamhet och våra centrala SAP-specialister i Tyskland
  • Kompetensutveckla organisationen inom SAP/processer/flöden.
  • För att skapa en effektivare supportorganisation kommer du också vara med och bygga upp en key-user grupp som ska öka kompetensen i verksamheten

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

Vi tror att du har både teoretisk och praktisk erfarenhet av linjearbete inom något av följande områden; produktion, logistik, försäljning och/eller inköp. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med SAP och gärna i olika moduler. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med processflöden där du med ett helikopterperspektiv kan se ett komplext samband. Med din erfarenhet av SAP så kan du hjälpa den enskilde användaren i att hitta lösningar på problem i den dagliga verksamheten. Då engelska är koncernspråket behärskar du det obehindrat i både tal och skrift. En bredare teknisk kunskap inom IT och databaser är ett plus.

Som person är du självgående, driven och handlingskraftig. Du är serviceinriktad, samarbetsvillig och skapar förtroende genom god kommunikation och ett professionellt bemötande. Vidare drivs du av problemlösning och har en god analytisk förmåga. Vi tror att du som person är nyfiken och har en positiv attityd och ett intresse för att lära dig nya saker. 

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig

På Bosch bryr vi oss, om dig, vår verksamhet och vår miljö. Vårt löfte till våra medarbetare är bergfast. Vi växer tillsammans i otaliga roller, positioner och möjligheter och vi är intresserade av att utveckla "hela dig", inte bara dig som är klockan 7-16 - För livet handlar om balans.

På Bosch firar vi dig. Det är våra medarbetare som gör oss anmärkningsvärda. Därför kompenserar vi din insats med konkurrenskraftiga lönepaket, attraktiva förmåner, tjänstepension, flextid, smart work, friskvård och ett uppriktigt "tack". Vår framgång är din framgång. Låt oss fira tillsammans.

På Bosch förstår vi att alla har sitt eget fokus i livet, oavsett om det handlar om nya yrkesmässiga utmaningar, utbildning och utveckling eller mer tid för familj, vänner och fritidsintressen. Vad dina mål än är så är vi flexibla. Låt oss hitta en balans.

På Bosch tror vi att alla är olika och det är det vi uppskattar. Låt dig inspireras av en samarbetsvillig, öppen, respektfull och pålitlig arbetsplats där du kan vara dig själv och berikas av perspektiven från vår gemenskap runt om i världen.

Gå med och känn skillnaden.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen