Inaktiv platsannons

Undersköterska BB, Karolinska Huddinge

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla framtidens förlossningsvård? Vi på Karolinska Universitetssjukhuset, BB Huddinge, söker dig som är genuint intresserad av att driva och utveckla vården runt den födande kvinnan och familjen. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

  • Få möjlighet att vara med och utveckla framtiden förlossningsvård
  • Arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus.
  • Arbeta med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, vill du läsa .

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset

Om tjänsten

Vi på BB Karolinska har sedan några år påbörjat omställningen mot en modernare vård och nu vill vi att fler arbetar hos oss i denna omställning. Målet är ”En födande en barnmorska” och för att nå dit behöver vi fler trygga, engagerade och drivna undersköterskor.

På BB Huddinge har vi cirka 4200 förlossningar/år och verksamheten är fördelad på tre nya moderna avdelningar. Här kan den födande exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Hos oss är den födande och familjen i centrum och vi vill verka för trygghet och delaktighet genom hela vårdprocessen. Vi har flera, för Stockholm och Sverige, unika verksamheter som HIV-mottagning för gravida och Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har också ett riksuppdrag inom fostermedicin. Vi var först med att starta caseload midwifery, ”Min barnmorska”.

Som undersköterska på BB Huddinge jobbar du med den födande på antenatalen, förlossningen och eftervården tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare. Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med din barnmorska där ni har hand om era patienter tillsammans. Dina arbetsuppgifter är att stötta den födande kvinnan och hennes partner under födelsen och eftervård. Undersköterskor assisterar även läkare vid olika undersökningar.

Förutom detta tillkommer arbetsuppgifter såsom:

  • Rengöring och iordningsställande av salar,
  • Påfyllning av tvätt och vissa köksuppgifter
  • Flytta patienter mellan avdelningar med mera.

Vi erbjuder tillsvidareanställning med möjlighet till både individuella och fasta scheman, heltid eller deltid.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
  • Värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom förlossningsvården, minst 2 år.

Meriterande:

  • Om du har erfarenhet av arbete inom både förlossning och eftervård.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)