Inaktiv platsannons

Team ledare Drift och Underhåll till Lantmännen Unibake i Örebro

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 26 mars 2023
Arbetsuppgifter

Bli del av vår framtidssatsning i Örebro! Vi söker nu en teknisk teamledare för drift- och underhåll av vårt toppmoderna och helautomatiserade fryslager!

Lagret, som kommer stå färdigt mot slutet av 2023, ska inte bara fyllas med våra välsmakande bageriprodukter. Vi vill också fylla det med ännu fler kollegor, som med sina olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser kommer utgöra själva navet i maskineriet. Bli en del av Lantmännen Unibake och var med på resan mot framtiden!

Det här kommer du att göra:

Fryslagret, som kommer vara 36 meter högt och hålla minusgrader året runt, är utrustad med avancerad automationsteknik. I rollen som teamledare kommer ditt ansvar omfatta att arbetsleda drift- och underhållsarbetet kring själva automationssystemet och tillhörande fastighetsteknisk utrustning. Din grupp består av fyra drift- och underhållstekniker. Du kommer också ha ansvar för att planera och koordinera det arbete som kommer utföras av serviceleverantörer. Andra ansvarsområden som också ingår i rollen är bl.a skal- och brandskydd, övervakningssystem, inre och yttre fastighetsskötsel, reservdelshantering etc. Du driver aktivt förbättringsarbete.

Organisatoriskt kommer du tillhöra fryslagrets ledningsgrupp och rapportera till Lager & Logistikchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och omfattar arbetstider dagtid.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

Du har:

  • Minst 5 års erfarenhet från drift- och underhållstekniskt arbete
  • God erfarenhet från att ha arbetat i chefs- och ledarskapsroller
  • God kännedom kring, och erfarenhet från, att ha jobbat med automationsutrustning och underhållsplanering
  • God förståelse för, och vana från att använda olika IT-system, inklusive Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är:

  • Serviceinriktad, stresstålig och har god samarbetsförmåga
  • Är en analytisk problemlösare som arbetar på ett strukturerat och planerat sätt
  • Ansvarsfull och säkerhetsmedveten, noggrann och kommunikativ
  • Självgående och trygg i din roll som ledare

Vad vi erbjuder dig:

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast 26 mars 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Frida Helgesson (Lager & Logistik chef) på telefonnummer 010 556 31 97 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Matilda Blomberg Åhs (HR Business Partner) på 010 556 32 48.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Lantbruk | Deltidsjobb