Inaktiv platsannons

Drift- och underhållstekniker till Lantmännen Unibake i Örebro

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 26 mars 2023
Arbetsuppgifter

Bli del av vår framtidssatsning i Örebro! Vi söker nu flera drift- och underhållstekniker till vårt toppmoderna och helautomatiserade fryslager i Örebro!

Nu ger vi dig chansen att vara med från start i vårt helt nybyggda och högeffektiva automationslager. Vi söker flera drift- och underhållstekniker som ska ingå i vårt tekniska team. Bli en del av Lantmännen Unibake och var med på resan mot framtiden!

Det här kommer du att göra:

Fryslagret, som kommer vara 36 meter högt och hålla minusgrader året runt, är utrustat med avancerad automationsutrustningsteknik. Arbetsmiljön är varierad och cool (i dubbel bemärkelse). I ena stunden sitter du framför skärmar och övervakar när kranarna arbetar helt automatiserat, i den andra arbetar du i lagret med att avhjälpa eller förebygga tekniska problem och störningar på t.ex. kranar och rullbanor. Det kan exempelvis vara pallar som fastnat, sensorer som är feljusterade, kranar som krånglar etc.

Organisatoriskt kommer du tillhöra ett mindre team av underhållstekniker som kommer rapportera till en teamleader som är underställd rollen som Lager & Logistikchef. Då lagret är i drift dygnet runt kommer arbetstiderna variera därefter.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

Du har:

  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande
  • Erfarenhet från underhållstekniskt arbete. Specifik erfarenhet från automationsutrustning, är meriterande likväl som erfarenhet från höglager
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är:

  • Analytisk och gillar att lösa problem
  • Ansvarsfull och säkerhetsmedveten
  • Noggrann och kommunikativ
  • Serviceinriktad och självständig

Med hänvisning till de speciella arbetsmiljöförutsättningarna kräver arbetet även en god fysik.

Vad vi erbjuder dig:

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast 26 mars 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Frida Helgesson (Lager & Logistik chef) på telefonnummer 010 556 31 97 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Matilda Blomberg Åhs (HR Business Partner) på telefonnummer 010 556 32 48.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Lantbruk | Deltidsjobb