Inaktiv platsannons

Backend-utvecklare till MTR i Stockholm

... Vill du vara med på resan att göra skillnad på riktigt för resenärer och medarbetare? MTR Nordic är inne i spännande och expansiv fas med fokus på nya affärer där IT har...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med på resan att göra skillnad på riktigt för resenärer och medarbetare? MTR Nordic är inne i spännande och expansiv fas med fokus på nya affärer där IT har en central roll för att lyckas. Vi söker nu en systemutvecklare som tillsammans med kollegor vill fortsätta att lära och utvecklas. Hos oss på MTR får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken, ta egna initiativ och lära dig nya programmeringsspråk.

Du kommer att tillhöra ett team med systemutvecklare som tillsammans utvecklar och förvaltar MTRs egenutvecklade system. Vi arbetar agilt i nära samarbete med kravställare och verksamhet. Tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor arbetar du i en rolig och vänskaplig atmosfär där det finns möjlighet att bidra och arbeta mot ny teknik och nya lösningar. Vi jobbar aktivt med att dela kunskap och erfarenheter för att tillsammans utvecklas både som individer och team.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Delta i projekt för nyutveckling och uppgradering av existerande applikationer
Vara med och utveckla arbetssätt i teamet
Arbeta med att förvalta egenutvecklade system

Vår tekniska miljö
Miljön är främst baserad på Microsoft-tekniker och ramverk som NET och Azure. Andra tekniker som används framför allt för UI, är exempelvis Angular, Kotlin och VUE. Vi använder Azure DevOps för källkodshantering och CI/CD, Jira för planering och backlog-hantering samt Confluence för dokumentation.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som systemutvecklare Du är du intresserad av att arbeta i team med tekniken i fokus för att utveckla stabila och kostnadseffektiva lösningar som användarna uppskattar. Du har ett agilt mindset och är dessutom nyfiken, samarbetsorienterad och du delar gärna med dig av det du kan. Vi ser gärna en kombination av att vara analytisk, samt ha leverans- och kvalitetsfokus.

Vi tror också att du har
Relevant akademisk utbildning, alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig, med några års erfarenhet av arbete som systemutvecklare.
Mycket goda kunskaper inom .NET/.NET Core, Entity framework, SQL, utveckling av REST-api:er samt av att skapa enhetstester.
God kunskap inom agila arbetsmetoder, källkodshantering och CI/CD pipelines i Azure DevOps, samt erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar i Azure.
Goda kunskaper inom ett eller flera av följande områden: Microtjänster, händelsebaserad kommunikation, Kuberneted, NoSQL, Angular.
Utöver detta är det meriterande med erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Kotlin, Vue, Web Forms.
God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Färm, Utvecklingschef, via jonas.farm@mtr.se alternativt 076-641 28 30. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök .

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX, MTR Facility Management och MTR Mälartåg. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. legal, lön, IT, finans, verksamhetsutveckling, HR och Kommunikation.

Nyckelord: Systemutvecklare Utvecklare .NET Azure Agil SQL

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-05
Referensnummer: C122278

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Alexandra Påhlman HR Business Partner

    Mail:

Publicerad den

26-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)