Inaktiv platsannons

Product Manager Fuels i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Vill du arbeta med flytande bränsle och produktkvalitet inom leveranskedjan från inköp till kund och supportera i vår hållbara omställning? Vill du vara med och optimera vår produktportfölj i säkerställandet av en hög produktkvalitet och effektiv leveranskejda? Supply Chain Fuels är en del inom divisonen Supply Chain & Asset Development. Supply Chain Fuels ansvarar för leveranskedjan av flytande bränsle från inköp till kund inom OKQ8 svenska och danska verksamhet.

Vårt övergripande mål inom Supply Chain Fuels är att säkerställa en säker och kvalitativ drift där vi ständigt arbetar för förbättringar och förändringar anpassat till vår affär. Vi söker nu en Product Manager Fuel till detta team.

Som Product Manager Fuels inom Supply Chain Fuels har du ansvaret av vår produktportfölj av flytande bränsle. Med ett tydligt fokus på produktprocesser förväntas du bidraga till ständigt hög produktkvalitet samt förvalta och optimera vårt produktutbud. Du är vår specialist inom produktkunskap och supporterar hela organisationen inom detta. I detta ingår även att hålla dig uppdaterad inom området och leda implementering samt utveckling inom egna organisationen.

I rollen förväntas du leda den kvalitativa uppföljningen inom reduktionsplikt samt bidraga i företagets övergripande mål inom hållbarhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är;

 • Driva och utveckla produktregister och produktprocesser med ansvar att utveckla och förvalta nuvarande produktportfölj
 • Processansvarig för produkt Fuels inom Sverige
 • Säkerställa och utveckla en hög produktkvalitet genom kravställning till verksamhet men också säkerställande av kunskap inom organisationen.
 • Agera som produktspecialist, inkluderat utfärda waiver.
 • Bevakning av utvecklingstrender, lagstiftning och standardisering inom området på marknaden samt inom Kuwait Petroleum International.
Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning inom maskin eller motsvarande. Vi ser att du har minst 5 års branscherfarenhet gärna ifrån verksamheter med brand -och miljöfarlig flytande produkt. Du har kunskap inom projektarbete och god teknisk kunskap där det är meriterande inom autoteknik.

Som person är du driven, lösningsorienterad, självständig och kommunikativ.

Placeringsort; Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Sand via telefonnummer 0739- 641110 alternativt . Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Henrik Stålnacke via

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
 • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

 • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

 • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

 • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

 • Personalrabatt på våra stationer

 • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

 • Utbildningar via interna plattformar

 • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb