Inaktiv platsannons

Inför sommaren 2023 söker vi kockar till frukostköket på Upper House i Göteborg

Om tjänsten

Inför sommaren 2023 söker vi kockar till frukostköket på Upper House

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.

Inför sommaren 2023 söker vi kockar till vår exklusiva frukost på Upper House

Halvvägs mot himlen, i toppen av Gothia Towers, döljer sig exklusiva Upper House. Ett sinnenas paradis som omsluter ett exklusivt hotell, en restaurang med á la carte frukost där du kan dröja kvar och njuta länge samt ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd. Här träder du in i avslappnad nordisk lyx där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att sätta dina upplevelser i centrum. Frukosten vi serverar är en typ av a la carte frukost med fokus på råvaror av hög kvalitet. 

Vem vi söker 

Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. 

Vad erbjuder vi 

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Vi är en stabil organisation med härliga medarbetare i en inkluderade och trevlig miljö. Tjänsterna är extra vid behov och visstid med olika sysselsättningsgrad under sommaren inom avtalsområdet Visita/HRF.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 mars 2023, men tänk på att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vid frågor vänligen kontakta Köksmästare Malin Lindström, malin.lindstrom@gothiatowers.com 

Välkommen med din ansökan!



Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Löpande
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 20-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb