Undersköterska sommarvikariat till närvårdslaboratorier i Stockholm

Om tjänsten

Är du undersköterska och söker sommarvikariat? Vi erbjuder ett spännande sommarvikariat på någon av våra 40 närvårdslaboratorierna i inom region Stockholm, från Hallstavik i norr till Nynäshamn i söder. 

Vi erbjuder 

Våra närlaboratorier ansvarar för provtagningscentralerna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge, provtagningscentralen vid Danderyds sjukhus samt provtagning på cirka 40 närvårdslaboratorier inom region Stockholm, från Hallstavik i norr till Nynäshamn i söder. 

Läs mera:

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.

Om tjänsten

På våra närlaboratorier möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover. Arbetsuppgifterna består av venös och kapillär provtagning på vuxna och barn samt närvårdsanalyser

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid under sommaren 2023.

Vi söker

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete, uppskattar att arbeta i en föränderlig vardag och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Dessutom är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov och arbetar bra med andra människor. Vidare har du en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning 
  • Ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att vara aktuell för ett sommarvikariat behöver du kunna arbeta minst 8 veckor mellan juni-augusti. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi ber dig att prioritera vilka geografiska områden du är intresserad av i din ansökan.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att ansöka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen