Inaktiv platsannons

Human Resources Director i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Application Deadline: March 24, 2023
Job Description

Vill du bidra till en hållbar livsmedelsproduktion och har ett stort engagemang för HR och ledarskap? Till Lantmännen Unibake söker vi nu en Human Resources Director som vill vara med och ta ansvar från jord till bord i vår världsledande bagerikoncern. Ta chansen att vara med på vår spännande resa och påverka framtidens livsmedelsindustri!

Det här kommer du att göra

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Du kommer ha en central roll i HR-arbetet och blir en viktig partner för våra ledare i att driva utveckling och förvaltning av den kultur och de värderingar som vi står för. Du kommer att stötta våra chefer i deras HR-processer rörande allt från förhandlingar, arbetsmiljöfrågor, kompetensförsörjning och organisationsfrågor. Arbetet kommer vara både taktiskt och strategiskt, med både ett lokalt och globalt perspektiv och vi söker dig som lätt rör dig mellan dessa världar och sporras av att både tänka framtidssmart och kavla upp ärmarna för att skapa vägarna som leder oss dit.

I rollen har du personalansvar för två stycken HRBPs samt en kommunikatör. Vår syn på ledarskap präglas av öppenhet, helhetssyn och handlingskraft och vi söker dig som är trygg och delar våra värderingar

Tjänsten är placerad i Stockholm eller Örebro. Frekvent resande till våra bagerier i Sverige förekommer i tjänsten. I rollen rapporterar till du till Managing Director Sweden på Lantmännen Unibake. Du har en aktiv roll i den svenska ledningsgruppen såväl som det globala HR nätverket.

Skills & Requirements

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från breda HR roller med fullt personalansvar.
  • Erfarenhet av arbetsrättsligt och fackligt arbete samt kollektivavtal- och rehab processer.
  • Hög affärsförståelse och helhetssyn och fokus på hur HR-funktionen kan bidra i att skapa mervärde för både organisation som helhet och den enskilda medarbetaren.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.
  • En akademisk utbildning inom HR.

Du är :

  • Relationsskapande med ett genuint intresse för människor, det innebär att du kan anpassa sig efter olika målgrupper och effektivt bygga relationer med dessa.
  • Trygg i ditt ledarskap där du kan vara tydlig med dina förväntningar samt sätta riktningen framåt.
  • Van att tillämpa direkta och indirekta strategier för att påverka med ett genuint intresse för affären.
  • Driven och uthållig där du strävar efter att uppnå dina mål.
  • En person som drivs med att växla mellan både strategiska och operativa HR uppgifter.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, dock senast den 24e Mars. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil. Då vi vill bedriva en valid och objektiv rekryteringsprocess behöver du inte bifoga ett personligt brev i din ansökan.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Lindfors, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb