Parkarbetare till Sodexo i Norrköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Tycker du om att jobba i grupp, utomhus med allt man kan tänka sig i utemiljöer? Bra! Då har du kommit rätt för att vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med oss och vår kund i Norrköping.

Få varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med starka värderingar!

Att arbeta med utemiljö och grönyteskötsel är varierat och socialt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta på olika områden i kommunen och möta våra spännande kunder. Tjänsterna är placerade i Norrköping.

Vad du kommer att jobba med:

Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla. Våra värderingar om serviceanda, laganda och utveckling genomsyrar hela vårt arbete.

Vi är ett stort företag med många olika tjänster, siter runt om i Sverige. Om du vill och visar engagemang så finns det även utmärkt möjligheter till ytterligare vidareutveckling hos oss! Vi tror på våra anställda och vill därför ge dem alla möjligheter att ta sig dit de vill i sin karriär!

Hur ser din arbetsdag ut?

Arbetsuppgifterna består av gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, skräpplockning, snickerijobb, avfallshantering och mycket annat. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området. 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att jobba i utemiljö. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

B-körkort (manuell växellåda) är ett krav då man behöver kunna ta sig runt i området med bil.

Anställningsform och arbetstider:

Tidsbegränsad anställning/säsongsarbete. Arbetstider: måndag till fredag från kl 07.00 till kl 16.00.

Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal. Fast lön med individuell lönesättning. Placeringsort är Norrköping.

Välkommen att söka!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6212&rmlang=SE

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen