Intresseanmälan till vårt kandidatnätverk i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Sweco men hittar ingen som matchar? Här kan du registrera ditt intresse för att finnas med i vårt kandidatnätverk. 

Varför jobba hos oss?
På Sweco värderar vi laget och allas kompetenser. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi har rätt förutsättningar för att uppnå det extraordinära. Vill du vara med och utforma framtidens samhällen tillsammans med våra kunder och våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter?

På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Vi är organiserade i olika divisioner, läs gärna mer om dem  

Intresseanmälan
Vi tar emot anmälningar till kandidatnätverket löpande och denna annons gäller för hela Sverige. Vi sparar dina uppgifter för framtida lediga tjänster och när roller som matchar din profil blir lediga kan vi komma att ta kontakt med dig. Vid anmälan får du svara på några frågor såsom vilken ort du föredrar att arbeta på samt vilket av våra verksamhetsområden som intresserar dig mest. Fortsätt gärna att besöka våra då vi löpande publicerar nya spännande tjänster.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

#LI-DNI

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen