Inaktiv platsannons

Konsult inom Intelligenta Transportsystem (ITS) och smarta städer – flertalet orter i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du hjälpa våra kunder att utveckla intelligenta transportsystem, smarta städer eller planera för självkörande och uppkopplade fordon? Swecos konsulter inom ITS behöver förstärkning och vi söker både dig som har erfarenhet inom området men även nyutexaminerade högskole- eller civilingenjörer eller motsvarande. 

Annonsen gäller för hela Sverige. 

Varför jobba hos oss?
Gruppen Intelligenta Transportsystem på Sweco är en nationell grupp där vi idag har medarbetare i Stockholm, Göteborg och Linköping. Våra uppdrag sträcker sig över hela landet och vi har även viss internationell verksamhet. Fokus för gruppen är ITS där vi erbjuder tjänster i allt från strategisk rådgivning, utredningar, analyser i tidiga skeden och stöd i forskning och innovation till teknisk projektledning och byggledning inom transport- och infrastruktursektorn. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder professionellt ITS-stöd från ax till limpa.

Din framtida roll
Hos oss kommer du att ha möjlighet att jobba med projektledning, tekniskt stöd till byggledare, tester och uppföljning. Du kan också komma att jobba med innovation och forskningsnära utveckling.

Tjänsten passar dig som brinner för digitalisering, smart mobilitet och för dig som älskar teknik och samhällsutveckling. Hos Sweco får du möjlighet till utveckling och din roll kommer formas utifrån dina intressen. Du kommer ingå i ett team med både erfarna och juniora kollegor.

Ledarskapet
”Jag inspireras av utveckling, både personlig utveckling och samhällsutveckling. På min grupp drivs vi av att utveckla oss själva som grupp och som individer och vi drivs av att utveckla samhället och utforska hur ITS och smarta lösningar kan bidra till en bättre och mer hållbar framtid. Men vi drivs också av att ha kul tillsammans. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och vill medverka till att du kommer att trivas och utvecklas i vår grupp.”- Gruppchef Magnus Hjälmdahl

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande inom teknik, data eller samhällsbyggnad och har några års arbetslivserfarenhet från arbete med (eller relaterat till):

– Intelligenta Transportsystem (ITS)-Trafiksignaler
– Trafikstyrning
– Digitalisering
– Smart mobilitet
– Smart stad

Vem är du?
För att passa hos tror vi att du drivs av utveckling. Du är intresserad av teknik och samhälle och vill utforska hur teknik kan bidra till en positiv samhällsutveckling. Du tycker om att arbeta målstyrt tillsammans med kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31/3. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:
Magnus Hjälmdahl, Gruppchef
0709-430 460
magnus.hjalmdahl@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej