Inaktiv platsannons

Projektledare till Swecos projektledningsverksamhet i Skellefteå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Brinner du för projektledning, ledarskap och teamarbete? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Swecos projektledare erbjuder kvalificerade projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt. Det är mycket som ska byggas i Skellefteå! Vi på Sweco är med i många av de stora, tongivande projekten som långsiktigt kommer att utveckla staden.

På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av våra medarbetare i centrum. Vår kultur präglas av att vi värdesätter varandras kompetens och prioriterar erfarenhetsutbyte som ett sätt för alla att växa.

Hos oss är sammanhållningen viktig och vi engagerar oss i gemensamma aktiviteter och utbildningar. Utöver det finns det ett flertal olika nätverk och sociala tillställningar där det ges möjlighet till att lära känna medarbetare från alla Swecos verksamhetsområden.

Din framtida roll

Som projektledare på Sweco får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär.

Rollen innebär bland annat att:

  • Leda det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapportera direkt till uppdragsgivaren
  • Alltid sträva efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket förutsätter ett starkt team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete
  • Att planera, genomföra och följa upp de projekt som du leder

Den vi söker – är det du?

Vi tror att du är en relationskapande kollega som involverar, engagerar och leder projekten effektivt framåt. Du har en förmåga att bygga framgångsrika projektteam. I rollen är det viktigt att du, tillsammans med teamet, skapar ett mervärde för våra kunder och därför ser vi att du är affärsorienterad och driver ett pågående arbete för att utöka dina nätverk.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning högskola, universitet eller YH, alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • Vill bo och verka i Skellefteå
  • Erfarenhet från projektledning inom bygg och fastighet

Det är meriterande om du har god marknadskännedom och erfarenhet från konsultbranschen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej