Inaktiv platsannons

Process designer inom Life Science till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu gör Sweco sin kanske största satsning inom Industri och kommer bredda sig inom Life Science-sektorn. Du har nu möjlighet att vara med från början och påverka både Swecos och din egen utveckling inom process design.

Varför jobba hos oss?
Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra!

Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidrar till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som Process designer kommer du att arbeta med design, kravställning, projektering och driftsättning för hela eller delar av läkemedelsprocessen. Arbetet kan innebära allt från konceptstudier till Basic Design, Detailed Design, installation eller driftsättning. Du kommer framför allt få utveckla och designa flödesscheman (P&IDs) och ta fram processbeskrivningar, kravspecifikationer och tekniska specifikationer för exempelvis rör, komponenter och utrustningar.

Du kommer även arbeta med:

• Totalåtaganden i projekt.
• Processoptimeringar.
• Kalkyler och anbud.
• Inköp av material och entreprenader.
• Vara teknisk kontaktperson mot underleverantörer.
• Utnyttja både teoretiska och praktiska kunskaper om olika rörstandarder, rörkonstruktion och rörsystem, tankar, värmeväxlare, pumpar osv.
• Delta vid kvalificeringar/valideringar inom läkemedelsbranschen (FAT/SAT/IQ/OQ).

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

• Högskole- eller Civilingenjör med lämplig inriktning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Flerårig erfarenhet som Process designer inom Life Science/läkemedelsindustrin.
• God kännedom om de regelverk som finns inom Life Science-sektorn.
• God svenska och engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av konsultrollen är meriterande men inget krav.

Vem är du?
Det är viktigt att du som person är kommunikativ, nyfiken och engagerad. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att driva idéer ända till mål utan att vara rädd för att ta hjälp eller hitta lösningar för att ta dig framåt.

Du är intresserad av att utvecklas på individnivå och tillsammans med dina kollegor samt kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att skapa kontakter såväl internt som externt.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap?

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att kontakta Lina Lindh på 0723863929.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej