Inaktiv platsannons

Swecos projektledningsverksamhet inom bygg och fastighet i Stockholm växer, vill du vara med?

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Swecos projektledare erbjuder kvalificerade projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnadsprojekt.

På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i centrum. Vi är en affärsdriven verksamhet som bygger på att vi lyckas rekrytera och behålla de bästa experterna. Därför finns det också goda möjligheter att utvecklas i ledarrollen hos oss. Vår kultur präglas av att vi värdesätter varandras kompetens och prioriterar erfarenhetsutbyte som ett sätt för alla att växa.

Din framtida roll

På Swecos projektledningsverksamhet får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Rollen som konsult på Sweco innebär bland annat att:

 • Leda det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapportera direkt till uppdragsgivaren
 • Alltid sträva efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket förutsätter ett starkt team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete
 • Planera, genomföra och följa upp de projekt som du leder
 • Arbeta med bland annat kalkyler, tidplaner, beskrivningar, bevaka ärendehantering, leda möten, ansvara för ekonomiuppföljning, uppdragsleda Swecos uppdrag mot kund och säkerställa att vi efterlever ställda krav gällande tid, kostnad och kvalitet
 • Bygga nätverk inom och utom Sweco samt att utveckla kundrelationer för att sälja in egna uppdrag

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Den vi söker – är det du?

Vi tänker oss att du är en kommunikativ och nyfiken person som effektivt söker lösningar för att komma framåt. Du är öppen och entusiastisk, driver saker från idé till målgång och har förmågan att bygga framgångsrika projektteam. Att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder ligger högt på din lista. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer, därför ser vi att du är affärsorienterad och driver ett pågående arbete för att utöka dina nätverk.

Vi söker dig som har:

 • Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, teknik eller motsvarande, eller likvärdig erfarenhet förvärvat från arbetslivet
 • Minst fem års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, gärna i rollen som projektledare, projekteringsledare, byggledare och/eller installationsledare
 • Tidigare erfarenhet från större ny-, till- eller ombyggnadsprojekt
 • Tidigare erfarenhet av tekniktunga uppdrag
 • Kompetens inom PBL och AB/ABT
 • Ett brett kontaktnät inom bygg- och fastighetsbranschen
 • Det är meriterande om du är utbildad i BAS-P/U, certifierad besiktningsman och/eller kontrollansvarig

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej