Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 21 april 2023
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Underhållsingenjör på vår fabrik i Järna där vi tillverkar Gooh! portionsrätter.

Det här kommer du att göra

I rollen som Underhållsingenjör besitter du ett helhetsansvar för underhållet på fabriken. Du ansvarar bland annat för framtagande, utveckling och uppdatering av rutiner, föreskrifter och teknisk dokumentation inom området. I rollen kommer du även att ta fram års- och detaljplaner för att initiera åtgärder i syfte att minimera driftstopp och optimera kostnader.

I rollen ingår även viss projektledning eller utförande av förbättringar kopplat till vår fastighet samt inom Brand, Säkerhet och att leda visst arbete inom El och Styr.

Vidare innefattar tjänsten förvaltning av maskiner och utrustning, budgetering och uppföljning av kostnader och kontakt med leverantörer. Vi ser även att du arbetar aktivt för en säker och trygg arbetsmiljö och genom analys och fakta kan föreslå driftsäkerhetsrelaterade förbättringar. Du säkerställer även att arbetet följer BRC-krav, lagar och avtal.

Du ingår i ett team bestående av två Produktionsledare, en Processingenjör, en Kvalitetsingenjör och en Planerare och rapporterar direkt till Produktionschefen. Placeringsort är Järna.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt en gymnasieingenjörsutbildning med flerårig dokumenterad erfarenhet av tillverkning och underhåll.
  • Ett antal års erfarenhet av att arbeta tekniskt inom industribranschen.
  • Erfarenhet av analys och riskbedömning.
  • Bred förståelse för produktionsutrustning, tillverkningsprocesser och underhållssystem.
  • Bred kunskap om mekanik, hydraulik, pneumatik och automation.
  • Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är:

  • Öppen, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.
  • Lösningsorienterad
  • Strukturerad i ditt arbetssätt.
  • Självgående och visar på ett gott självledarskap samtidigt som du har god förmåga att leda och lära upp andra.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Ansök senast den 31/3 men gärna tidigare eftersom vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängts ned. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Tester och telefonintervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden och vi planerar att genomföra de första djupintervjuerna strax efter att annonsen stängt ned med reservation för att det kan bli aktuellt tidigare än så.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Matilda Olbin, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb