Teknisk Projektinköpare i Mellansel

F... Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världens mest avancerade lösningar för hydrauliska drivsystem. Vi är världsledande inom industriella hydrauliska applikationer och våra kunder finns i ett...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världens mest avancerade lösningar för hydrauliska drivsystem. Vi är världsledande inom industriella hydrauliska applikationer och våra kunder finns i ett antal sektorer där höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och ekonomi krävs. Fabriken ligger strax utanför Örnsköldsvik, Sverige, och är en del av Bosch-gruppen med mer än 400 000 anställda över hela världen - ett globalt företag som drivs av innovation och en diversifierad personalstyrka.

Jobbeskrivning

Teknisk inköpare med fokus på projekt inom material området hydraulik och maskinbearbetat stål. Du kommer att ingå i ett tekniskt inköpsteam som direkt bidrar till vårt företags resultat genom hög servicegrad och goda relationer. Jobbet innebär tvärfunktionellt arbete inom Bosch Rexroth både lokalt och internationellt med logistik, produktion, kvalitet och design utöver externt med leverantörer.

I rollen ingår bland annat följande huvuduppgifter:

  • Projektledning med planering, genomförande och godkännande av nya produkter till produktion.
  • Säkerställande av förebyggande kvalitetskrav och standarder hos leverantörer.
  • Förbereda, genomföra och utvärdera förfrågningar av nya och befintliga komponenter.
  • Leda och delta vid prisförhandling av lokala och globala leverantörer.
  • Jobbet innebär resor inom landet och utomlands.

Kravspecifikation

Vi ser att du som söker har en universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet inom tekniskt-, kvalitets- eller inköpsarbete.
Du har projektledaregenskaper och ett strukturerat arbetssätt med en stark vilja och motivation att lära och utvecklas. Du är pro-aktiv, flexibel och en bra kommunikatör.
Du kan med fördel hantera IT-system och sätta sig i nya digitala verktyg för ett effektivt arbete.
God kommunikation i engelska både muntligt och skriftligt är ett krav.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt för denna position.

Ytterligare information

Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? 
Om du har frågor kring tjänsten så kontakta Inköpchef  Per-Anders Hansson via telefon +46(660)8-7105 eller mejl      

Vill du ansöka tjänsten? ​​​​​​​

Välkommen med din ansökan snarast möjligt men senast 2023-03-22. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Erik Fahlander (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen