Inaktiv platsannons

Undersköterska till Transplantationskirurgiska vårdavdelningen i Huddinge!

Vårt uppdrag är att vara bäst på det svåra. Vi går till jobbet varje dag för att ta vården framåt för i morgon. Vi... Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .Om ossMedicinsk enhet...

Om tjänsten

Vårt uppdrag är att vara bäst på det svåra.
Vi går till jobbet varje dag för att ta vården framåt för i morgon.

Vi erbjuder

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om oss
Medicinsk enhet Transplantation samlar huvuddelen av alla patienter som är i behov av transplantationsvård på Karolinska Universitetssjukhuset. Vårdavdelning K87-89 är en ljus och fräsch vårdavdelning. Hos oss vårdas patienter såväl vuxna som barn som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker vi är att patienterna får en möjlighet till ett nytt liv.

Om tjänsten

I din roll som undersköterska arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att kontrollera patientens vitalparametrar, såromläggningar, hantering av dränage, mobilisering med mera.

Vi söker

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är:

-Glad och positiv person
-Nyfiken på att lära dig nya saker

Hur vi är mot varandra på jobbet är något som vi prioriterar högt hos oss. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
  • Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård i minst 2 år.

Meriterande:  Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande. 

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)