Undersköterska sökes till SABH (Avancerad Barnsjukvård i Hemmet) i Solna

Är du en undersköterska som vill vara med att göra skillnad för de barn som är patienter hos oss? Vill du vara en del i ett fantastiskt team som vårdar patienter i deras hemmiljö? Då ska du läsa vidare! Vi... Hos oss kommer du att: ...

Om tjänsten

Är du en undersköterska som vill vara med att göra skillnad för de barn som är patienter hos oss? Vill du vara en del i ett fantastiskt team som vårdar patienter i deras hemmiljö? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Erbjudas en gedigen introduktion.
 • Bli en del i ett stöttande, positivt och glatt team, där vi tillsammans gör det bästa för våra patienter.
 • Arbeta i en omväxlande och stimulerande roll.
 • Få ett närvarande och stärkande ledarskap där medarbetaren både blir sedd och hörd.
 • Ha ett arbete som inkluderar långvariga relationer och livsuppehållande vård.

Självklart får du också ta del av de generella som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Hos oss på SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet - vårdar vi sjuka barn som annars skulle ha varit inlagda på en slutenvårdsavdelning på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. I SABH teamet arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare.

SABH arbetar med personcentrerad vård, och den planeras således utifrån varje barns/familjs behov. Hos oss får du möjlighet att följa sjuka barn och deras familjer i deras egen hemmiljö, något som våra anställda upplever som ett stimulerande arbetssätt.

De barn som vårdas på SABH har ett brett spektrum av diagnoser och omvårdnadsbehov. Verksamheten har ett stort flöde av patienter men vårdar även patienter som är inskrivna under längre tid. Geografiskt finns SABH på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna där vi startar och avslutar arbetsdagen. Däremellan är vi ute på hembesök och träffar patienten i patientens hem runt om i hela Region Stockholm.  Hembesöken utförs individuellt eller i team.


I rollen kommer arbetsuppgifterna exempelvis innebära:

 • Ge amningsråd
 • Spädbarnsskötsel
 • Såromläggningar
 • Sondsättning
 • Kapillär provtagning och allmän omvårdnad och stöd till det sjuka barnet och familjen.  

Tjänsten är en blandtjänst med rotation dag/kväll/nattjänstgöring. Anställningen är tillsvidare, hel- eller deltid. 


Vi söker

Vi söker dig som:

 • Brinner för barnsjukvård och är trygg i din yrkesroll.
 • Följer struktur och planering, men är också bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.
 • Tar eget ansvar för ditt arbete; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat, är vidare ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
 • Ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
Kvalifikationer


Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Tidigare dokumenterad erfarenhet av att vårda sjuka barn på sjukhus.
 • B-körkort

Om rekryteringsprocessen


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen