Inaktiv platsannons

Undersköterska till Preanalytiska sektionen, Klinisk Kemi i Solna

Är du en utbildad undersköterska som söker nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst för dig! Vi... Du kommer få ta del av:  Ett utvecklande arbete på vår multidisciplinära sektion, där vi strävar efter den bästa servicen och allas...

Om tjänsten

Är du en utbildad undersköterska som söker nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Vi erbjuder

Du kommer få ta del av

  • Ett utvecklande arbete på vår multidisciplinära sektion, där vi strävar efter den bästa servicen och allas delaktighet i förbättringsarbete och utveckling.
  • Introduktionsprogram.
  • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
  • Interna föreläsningar och utbildningar.

Här kan du läsa mer om hur det är att  på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet.

Karolinska Universitetslaboratoriet består av åtta olika Medicinska enheter (ME) varav ME Klinisk Kemi är det största. Preanalytiska sektionen ingår i klinisk kemi och är en multidisciplinär provmottagning som hanterar rutinprover och forskningsprover till alla Medicinska enheter. Vi finns på Karolinska Solna samt på Karolinska Huddinge och utför vårt arbete med hjälp av sorterings- och samarbetsrobotar där hög kvalitet är en grundförutsättning.

Vår arbetsgrupp i Solna består av flera olika yrkesgrupper och vi söker nu två nya undersköterskor som vill bli viktiga kollegor för oss!

Tjänstens placering är Solna. Våra öppettider är vardagar 07.00-19.00 och du kommer att arbeta under dessa tider enligt schema. Detta är en tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Vi söker

Dig som är flexibel med god samarbetsförmåga. Rollen kräver även att du är strukturerad, stabil och stresstålig.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Goda kunskaper i svenska, muntligt samt skriftligt.
  • Tre års arbetslivserfarenhet som undersköterska 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av arbete med preanalytisk provhantering samt datorvana
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)