Inaktiv platsannons

Gruppträningsinstruktörer SENIOR till Nordic Wellness Borås

Om tjänsten

Nordic Wellness 

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. 

Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness?  

Vi söker just nu fler SENIOR instruktörer till våra klubbar i Borås. Men tar självklart emot alla ansökningar oavsett koncept!  Först och främst söker vi dig som kan ha morgon/förmiddags klasser 

Har du ingen utbildning sedan tidigare bekostar vi på Nordic Wellness utbildningen mot att du instruerar minst en fast klass/vecka. 

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness 

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv. 

Att jobba på Nordic Wellness 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. 

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.  

Du som söker ska kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan helst morgon/ förmiddag 

Är du intresserad eller bara nyfiken och vill veta mer? Maila ditt CV till: gtk.alvsborg@nordicwellness.se och märk ditt mail med "Instruktör Borås” 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 1-8 h/v
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige

Publicerad den

07-03-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Deltidsjobb