Spontanansökan Twinfinity i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Twinfinity men hittar ingen ledig tjänst som matchar just nu? Här kan du skicka in en spontanansökan och beskriva vad du kan och vill arbeta med, så hör vi av oss om det kommer upp en tjänst som matchar det du söker. 


Varför jobba hos oss?
Vi arbetar med Twinfinity® som är en BIM-plattform som kopplar samman en digital 3D-modell av din byggnad med dina affärs-, drift- och klimatdata. Resultatet är en smart digital tvilling som hjälper våra kunder att minimera byggnadens klimatpåverkan, optimera affären, sänka förvaltningskostnaderna och skapa nya värden för hyresgäster och användare.

Twinfinity är en del utav Sweco som är utsedd till en utav Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi uppskattar att ha kul på arbetet och värderar en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är en flexibel arbetsgivare som också värderar kompetensutveckling av våra medarbetare. Vi arbetar med den senaste tekniken på marknaden och brinner för innovativa, hållbara och smarta lösningar för att forma framtidens samhälle. Detta gör vi tillsammans med våra kunder och våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister runt om i världen.

Ansökan
Detta är en öppen ansökan där vi löpande tar emot spontanansökningar under året. Om vi hittar ett jobb som matchar din profil så hör vi av oss. Har du frågor eller funderingar om tjänster eller hur det är att arbeta hos oss så får du gärna höra av dig. 

Varmt välkommen med din spontanansökan!

#LI-DNI

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen