Studentannons – Examensarbete inom Kodning och utveckling eller GIS – Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Studerar du kodning och utveckling eller geografisk informationssystem (GIS) och geodata? Då har du chansen att skriva ditt exjobb hos oss! Vi tar nu emot ansökningar till hösten 2023 och våren 2024. 

Vilka är vi?
Vi är ett härligt och prestigelöst team på 25 personer i Karlstad som tillsammans med våra 325 kollegor runt om i landet utgör divisonen Digital Services, som är en del utav Sweco Sverige. Vi arbetar med den senaste tekniken på marknaden och hos oss händer många spännande saker. Vårt team består av systemutvecklare, IT-arkitekter, BI-utvecklare, GIS-utvecklare, geodataexperter, BIM:are och IT-projektledare. Vi har stora interna nätverk där vi delar erfarenheter och har kompetensutbyte mellan de olika kontoren. Varje kontor har dock sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans på jobbet!  

Sweco består av 6 divisioner som samarbetar mycket sinsemellan. Vi har kontor på ca 50 platser i Svergie samt även i flera andra länder och har därför ett stort internt kompetensutbyte. Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Vem är du?
Denna annonsen riktar sig till dig som är student. Du läser troligtvis systemutveckling, dataingenjör, mjukvaruutveckling eller GIS och geodata och har intresse för kodning och vill utveckla dina kunskaper. Du kan göra dig förstådd i tal och text på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi värderar egenskaper såsom samarbetsförmåga, nyfikenhet och engagemang.

Ansökan
Du ansöker enkelt genom att klicka på knappen ansök här och fyller i dina uppgifter. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt än via denna annons. Vi återkopplar till samtliga som ansöker. 

Har du frågor eller funderingar?
Tevka inte att kontakta oss om du undrar något!

Marcus Persson, Gruppchef Karlstad
070-586 40 29

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen