CONTROLLER - JUNIOR i Stockholm

JobBusters söker efter en CONTROLLER - JUNIOR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en Controller till vår kund i Stockholm! Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i en roll där du stöttar verksamheten i projekt- och portföljstyrning. Du har erfarenhet av projekt- och portföljstyrning i en agil utvecklingsorganisation på en IT-avdelning och gärna i offentlig verksamhet. Du har jobbat något år och vill fortsätta utvecklas i rollen som Controller.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att vara:
- Affärsmässigt stöd samt framtagande av faktabaserade beslutsunderlag inkl. Business case och investeringsbedömningar.
- Affärsmässigt stöd i framtagande av budget och prognos både för investeringar och drift.
- Ansvara för uppföljning av projekt och portfölj, att aktiveringar görs korrekt, ha kontroll på transaktioner i projekten samt resultatmässiga konsekvenser av investeringarna för projekt inom främst kund- och resenärstjänster.
- Ansvara för den ekonomiska granskningen av beslut och avtal.
- Arbeta utifrån vår kunds riktlinjer, strategier, beslutade arbetssätt och rutiner.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.

Kvalifikationer
- Högskoleexamen i ekonomi eller annan relevant inriktning
- Minst 1,5 års erfarenhet av projektcontrolling i en agil utvecklingsorganisation på en IT-avdelning
- Minst 1,5 års erfarenhet av portföljcontrolling i en agil utvecklingsorganisation på en IT-avdelning
- Erfarenhet från minst ett uppdrag där det ingick att stötta i framtagning av business case för projekt/initiativ
- Mycket goda kunskaper Excel som använts i uppdrag under minst 1,5 år, exempelvis ta fram analyser och scenarion baserat på importerad data från affärssystem som omvandlas till pivoter eller tabeller med hjälp av avancerade formler
- Mycket goda kunskaper PowerPoint som använts i uppdrag under minst 1,5 år, exempelvis ta fram strategiska portföljrapporter med diagram, tabeller, bilder och text som stödjer styrgrupp eller ledning att fatta beslut
- Minst 1,5 års erfarenhet av att arbeta i affärssystem och analyssystem (exempelvis Agresso och Hypergene)
- Minst 1,5 års erfarenhet av att förhålla sig till riktlinjer, tillvägagångssätt och regelefterlevnad inom investeringsområdet samt att stötta kollegor i arbetet med detta

Personliga egenskaper
Personen för det här uppdraget behöver vara självständig och trygg i sig själv, ha förmåga att ta stort eget ansvar, ha ett stort driv med fokus på att hitta lösningar och vara nyfiken på att lära sig nya saker, ha god social kompetens och trivas med många kontaktytor, vara serviceinriktad och ha förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt samt gilla att jobba med siffror.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är .

Sökord: Controller, Portföljcontroller, Stockholm

Publicerad den

09-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen