Inaktiv platsannons

ADMINISTRATÖR i Stockholm

JobBusters söker efter en ADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Administratör! Du kommer tillhöra avdelningen för Återvinning som är en grupp på 4-5 personer som hanterar avfallsflödena från regionen och import för att försörja anläggningar. Avfallsflödena på marknaden har minskat mer än uppskattat, det leder till stort fokus på att optimera de befintliga flödena till rätt anläggning och samtidigt säkra nya flöden regionalt samt från andra länder. Samtidigt måste löpande uppdrag om kommande upphandlingar och normal administration skötas. Det här uppdraget går ut på att bestå avfallshandlare och logistikoperatör med löpande administration.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett energibolag som tryggar invånarna med tillgång till värme, el, kyla och avfallstjänster. Här strävar man alltid för att utveckla verksamheten i takt med kunders, medarbetare och samhällets förväntningar. Huvudkontoren finns utplacerade i Stockholmsområdet.

Kvalifikationer
- Någon typ av erfarenhet inom administrativt arbete.
- Kunskap i Office 365.
- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
- Erfarenhet av logistikadministration, spedition och tullfrågor är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Administratör är du organiserad, självgående och noggrann. Du är också flexibel, lösningsorienterad samt stresstålig. Vidare kan du planera och prioritera självständigt i ditt arbete, är strukturerad och har god koordineringsförmåga.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: administratör, logistik, tull, administration

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola