Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Praktikplats Löneservice i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Städning / Fastighetsskötsel | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier | Gymnasium | Yrkesutbildning

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Söker du Praktikplats är du välkommen att ansöka hos oss

ISS Löneservice erbjuder praktikplatser för studerande inom lönerelaterade tjänster

Löneservice på ISS huvudkontor i Marievik/Liljeholmen består idag av 22 personer. Vi arbetar både med tjänstemän och kollektivpersonal och hanterar 17 olika kollektivavtal. Idag hanterar vi ca 10 000 löner, vi är delaktiga i både uppstart och avslut av uppdrag inom de olika affärsenheterna hos ISS. Löneadministratörerna är indelade i arbetsteam med arbetsuppgifter inom de olika processerna på Löneservice.

Som praktikant kommer du att få insyn i arbetet med sedvanliga förekommande arbetsuppgifter på ett lönekontor bla.

  • Registrera och följa upp löner, arbeta med hela löneprocessen
  • Säkerställa korrekta löneberäkningar
  • Support
  • Registrering i försystem av anställningsavtal
  • Kontroller

För att få mer information om praktikplats kan du kontakta

Martin Hansson Lönechef, E-post: martin.hansson@se.issworld.com

 

 

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se lediga jobb annons praktikplats och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier, Gymnasium, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Praktikplats Löneservice i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Fa...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis