Inaktiv platsannons

Växtodlingssäljare i Enköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 28 mars 2023
Arbetsuppgifter

Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning och rådgivning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket? Då är detta något för dig! Nu söker vi en engagerad och driven Växtodlingssäljare till Enköping. I Lantmännens unika värdekedja från jord till bord är lantbruksverksamheten hjärtat. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag.

Det här kommer du att göra

Som Växtodlingssäljare får du en betydande roll inom vår försäljningsorganisation, vilken är en viktig del av divisionens verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för inköp av spannmål, samt försäljningen av insatsvaror till växtodlare i Enköping med omnejd, med både befintliga kunder och en marknad att bearbeta. Du har också en rådgivande funktion där du utifrån kundens förutsättningar säljer våra produkter och tjänster på ett för båda parter lönsamt sätt och identifierar kundernas behov för att generera ökad försäljning. Som Växtodlingssäljare ingår du i ett team där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål. I Enköping har vi även ett växtskyddslager där du kommer att vara delaktig i att se till att rätt produkter finns tillgängliga.

Placering är på vårt försäljningskontor i Enköping. På plats i Enköping finns ytterligare en Växtodlingssäljare som du kommer ha ett nära samarbete med. Du ingår i ett team om 21 säljare och rapporterar till Regionchef Norr.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket
  • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning, Ex. Agronom, Agrotekniker eller Lantmästare och/eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området.
  • Kunskaper som ger dig förutsättningar att sälja produkter som lantbrukaren behöver för sin verksamhet

Du är:

  • Öppen, positiv och har förmåga att skapa kontakter
  • Energisk och handlingskraftig.
  • Resultatinriktad och har förmodligen även ett korn av tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som växtodlingssäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 28/3. Urval sker löpande. Du kan söka CV-löst i mobilen genom att svara på urvalsfrågor. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Norr Cathrine Wallin, . Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquisition Manager Johanna Leijon, Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Lantbruk | Deltidsjobb