Inaktiv platsannons

Butiks- och reservdelssäljare i Visby

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 26 november 2023
Arbetsuppgifter

Har du intresse inom lantbruk och maskin och letar efter någonting nytt? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Visby alternativt Hemse.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Det här ser vi att du behöver för att lyckas och trivas:

  • Erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
  • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Driv och resultatfokus.
  • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • En duktig relationsbyggare.
  • Teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Ett maskinintresse kommer man långt med!
  • Datorvana.

Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Visby/Hemse. Let’s reimagine your career!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2023-11-26. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Då arbetsmiljö och säkerhet är av högsta prioritet för oss utför vi även drogtest innan kontraktsskrivning. Detta utförs på anläggningen genom salivprov där ett test som visar positivt för icke receptbelagda narkotikaklassade substanser utgör hinder för anställning.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johan Hellgren, Butiks- och reservdelschef, på 0105562213.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Lantbruk | Deltidsjobb