Inaktiv platsannons

Processledare i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 31 mars 2023
Arbetsuppgifter

Är du en problemlösare med stort eget driv? Trivs du i en roll där du förväntas ha ett öppet sinne och identifiera förbättringar? Lantmännen Lantbruk söker nu en processledare inom Lantmännens omfattande och viktiga transportområde. Som processledare på Lantmännen Lantbruk erbjuds du ett spännande arbete i ett dynamiskt team, med stora möjligheter till utveckling.

Det här kommer du att göra

Som processledare för varuflöde kommer du vara en viktig del i att utveckla Lantmännen Lantbruks transportprocesser och erbjudande. Ditt ansvar kommer vara att identifiera, utvärdera och förbättra processer och arbetssätt utifrån verksamhetens behov. Du kommer att driva förbättringsarbete och projekt och ansvara för att beslut förankras i prioriteringar för gruppens arbete i samarbete med processägare, organisation och referensgrupp. Du kommer att behöva identifiera stakeholders och arbeta med dem för att uppnå vad som är nödvändigt för att nå resultat och långsiktiga verksamhetsmål. Du kommer vara drivande i att hålla dig uppdaterad på nyheter och trender på området.

Du kommer tillhöra process och system-teamet, bestående av fem personer, exempelvis processledare, superanvändare och business solution specialist. I rollen kommer du rapportera direkt till Varuflödeschefen på Lantmännen Lantbruk.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett par års erfarenhet från liknande roll inom verksamhetsutveckling, gärna från transport eller supply chain
  • Erfarenhet av kravställning mot IT/affärssystem är meriterande.
  • En akademisk utbildning inom ett relevant område.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift.

Du är:

  • Analytisk och problemlösande med förmågan att identifiera förbättringsområden och föreslå lösningar för dessa.
  • Självständig och drivande, du har en förmåga ta dig an nya projekt och driva dessa framåt.
  • Säker i din yrkesroll och arbetsmetodik och levererar med gott resultat inom bestämda deadlines.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 31/3 då vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och därmed kan ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängts ned. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Tester och telefonintervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden och den första djupintervjun för de kandidater som går vidare kommer att genomföras via Teams. Vi planerar att genomföra de första djupintervjuerna strax efter att annonsen stängt ned med reservation för att det kan bli aktuellt tidigare än så.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Matilda Olbin, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb