Inaktiv platsannons

Logistikutvecklare i Örebro

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 16 april 2023
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för logistik och vill vara med och forma och utveckla vårt toppmoderna och helautomatiserade fryslager i Örebro

Det nya fryslagret i Örebro ska stå färdigt i slutet av 2023 och kommer att bli den viktigaste knutpunkten för all logistik inom Lantmännen Unibake i Sverige. Dygnet runt kommer nybakat bröd att flöda in från det intilliggande bageriet i Örebro. Det kommer att anlända leveranser från våra systerbagerier och externa leverantörer samtidigt som bilar lastas med bröd för distribution ut till alla våra kunder i hela landet.

Vi behöver dig för att för att planera och optimera användningen av lagerplatserna och skapa effektiv logistik i och omkring lagret!

Det här kommer du att göra:

Som Logistikutvecklare på Lantmännen Unibake ansvarar du för den övergripande planeringen för lagret.

I dina arbetsuppgifter ingår också att jobba med optimering av lagret, att definiera mätetal, utföra dataanalyser och att ta fram rapporter och andra underlag som behövs för uppföljning och beslut. Du kommer också att driva egna förbättringsprojekt och delta som representant för logistik och lager i större verksamhetsprojekt.

I samband med att vi bygger det nya fryslagret så implementerar vi ett nytt lagersystem som du kommer att använda för att få fram data och rapporter.

I rollen som Logistikutvecklare ingår du i lagrets ledningsgrupp och rapporterar direkt till logistikchefen. Du har ett nära samarbete med Logistikchefen både i dagliga och mer strategiska frågor. Du har också nära kontakt med lagerpersonal och övriga som ingår i det team som nu byggs upp för att leda, driva och utveckla det nya lagret.

Vår plan och förhoppning är att du ska kunna delta i slutfasen av lagerprojektet och därmed få möjlighet att medverka både i testerna av automationsutrustningen, nya IT-systemen och därefter i uppstarten av det nya lagret.

Kvalifikationer

För att lyckas tror vi att du har:

  • Logistikutbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Arbetat med affärs- eller lagersystem och har generellt goda IT-kunskaper

  • Drivit logistikprojekt eller jobbat med logistikutveckling

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Och är:

  • Bra på att göra analyser och dra slutsatser
  • Driven och självgående
  • Noggrann i ditt arbetssätt och motiverad av att arbeta mot uppsatta mål

  • Bra på att kommunicera

Vad vi erbjuder dig:

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter tjänsten intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast 16 april 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Frida Helgesson (Logistic & Warehouse Manager) 010-556 31 97

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Lantbruk | Deltidsjobb