Inaktiv platsannons

Operational Controller till Sodexo i Solna

Om tjänsten

Vi är mer än bara en arbetsgivare – hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet vid varje steg på vägen – från första skoldagen till arbetsplatsen, till komfortabel och trygg omvårdnad när du behöver det som mest. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle.

Sodexo är ett av världens största serviceföretag. Vill du vara med och påverka vardagen för miljontals människor? Tillfället är här! Vi söker nu en Operational Controller till Segmentet Corporate Services.

Om rollen

Som Operational Controller ingår du i den svenska finansorganisationen som består av cirka 15 personer. Segmentet Corporate Services består av 7 affärsområden och du ingår i Controllergruppen som supporterar våra Affärsområdeschefer och övriga beslutsfattare i segmentet. Segmentet står för cirka hälften av de 3,3 miljarder svenska kronor som Sodexo Sverige omsätter.

Vad du kommer att jobba med:

  • Stödja beslutsfattare och chefer med finansiell kontroll, rapportering och uppföljning
  • Resultatgenomgångar med verksamheten
  • Supportera Business controllers
  • Budget- och prognosarbete
  • Följa upp, analysera och hantera avvikelser
  • Följa upp nyckeltal och vara delaktig i bokslutsarbete
  • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter

Vad du kommer att bidra med

Vi söker dig som är trygg i sig själv och vågar utmana verksamheten och har erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete och Controlling. Du behöver vara analytisk och ha verbal förmåga att kunna förklara vad som driver affärerna. Det är viktigt med ett systemintresse och mycket goda kunskaper i Excel. Kunskap i Power BI är meriterande liksom tidigare erfarenhet av något analysverktyg. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

För att trivas på Sodexo och vara framgångsrik i rollen som Operational Controller är du handlingskraftig, prestigelös och tycker om samarbete och samverkan. Du förstår och analyserar komplexa frågor snabbt och tycker om att sätta in siffrorna i ett verksamhetssammanhang. Hjälpsam och pedagogisk är ytterligare två viktiga egenskaper för att lyckas med uppdraget.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande tjänst i ett globalt bolag där utvecklingsmöjligheterna är många. Vår arbetsplats är hybrid och ger dig möjlighet att kombinera arbete på vårt fantastiska kontor i Arenastaden med arbete på distans. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag, lunchförmån samt rabatter och erbjudanden på till exempel hotell. Sodexo uppmuntrar också sina medarbetare att engagera sig i aktiviteter som gynnar verksamheten genom en betald volontärdag per år. Till exempel arbetar Sodexo sedan många år tillbaka mot hunger och undernäring genom Stop Hunger.

Mer om Sodexo och vilka vi är:

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb