Inaktiv platsannons

Marketing Coordinator - Venue Marketing i Göteborg

Om tjänsten

Marketing Coordinator - Venue Marketing

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vill du arbeta med att skapa fantastiska upplevelser på en av Nordens största mötesanläggningar? Då har du chansen nu, då vi startar upp ett nytt team inom vår Marknadsavdelning som kommer att jobba fokuserat på kundupplevelsen i vår anläggning. 

Svenska Mässan Gothia Towers söker en Marketing Coordinator som vill vara med och skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra besökare. I rollen som Markering Coordinator kommer du tillsammans med våra interna projektteam säkerställa att kundupplevelsen på plats i hela vår anläggning så den är optimerad för våra kunder. Uppdraget innefattar hänvisning, branding, Venue Dressing så som digitala skärmar, skyltar, vepor samt alla våra exponeringstjänster och till viss del webb.  

Du kommer vara en viktig lagspelare som hanterar planering, inköp av exponeringsmaterial via samarbetspartners samt publicering av kommunikation på plats i anläggningen via vårt publiceringsverktyg för Digital Signage. 

Du arbetar i ett team med Venue Marketing tillsammans med projektledare, digitala- och grafiska designers. Du har samtidigt många kontaktytor både med kunder och med kollegor på olika avdelningar i hela företaget.

Arbetsuppgifter: 

Ansvara för vår produktdata/masterdata för vår projektskyltning och exponeringsartiklar. 

Tillsammans med projektteamen hantera och publicera exponering, digital signage samt hänvisning via interna kanaler och samarbetspartners. 

Publicera kommunikation via Digital Signage CMS samt Wordpress. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)