Inaktiv platsannons

Montör till Production i Göteborg

Om tjänsten

Montör till Production

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers finns avdelningen Productions som ansvarar för byggnation av mässmontrar, grundbyggnation, målning, matt läggning, utmätning av monterytor, el och internetdragning, leverans av möbler, mobila konferensrum samt diverse evenemangsbyggnationer i anläggningen. Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Beskrivning av rollen

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bygga montrar, måla, mäta monterytor, dra fram eluttag och möblera på avdelningen Production. Detta sker med stöd av beställningsunderlag, kommunikation och tidsbokningar. Målet med arbetet är att avdelningen skall fungera kostnadseffektivt, säkert, med rätt kvalitet och hög service till vår kund.

Det är också viktigt att du vill:

- utföra arbetet på ett säkert sätt för dig och din omgivning

- genomföra tilldelade arbetsorder med god kvalitét

- vara delaktig i att utveckla och effektivisera avdelningen

- svara för löpande problemlösning

- ta del och engagera dig i det dagliga arbetsuppgifterna och rapportera eventuella avvikelser

- erbjuda professionell service både internt och externt

- arbeta efter våra kärnvärden: Engagemang, samarbete och mod!

Du kommer att arbeta tillsammans med för närvarande 15 engagerade kollegor inom Production.

 

Vem vi söker

 Vi söker dig med gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete som hantverkare, snickare eller liknande. Du har gott affärsmannaskap med helhetstänk och en förmåga att hitta nya vägar fram för att skapa en effektiv produktionsavdelning.

Vidare vill vi att du har förmåga att under stundtals tidspressade situationer kunna fatta rationella beslut och ett serviceinriktat beteende som tilltalar kund och medarbetare. Du har god organisationsförmåga och ha lätt att arbeta i ett team. Svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

Truckkort samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten.

Kunskaper om våra produkter är meriterande.

Som person är du service- och utvecklingsinriktad, samt uppskattar att arbeta flexibla tider då vår verksamhet under perioder pågår dygnet runt.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 800 goa kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod.

 

Frågor om tjänsten

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)