Inaktiv platsannons

Butikssäljare till Gallerian, Stockholm

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Till vår fantastiska butik i Gallerian i Stockholm söker vi nu en butikssäljare för en tjänst på 10 timmar i veckan. Du behöver vara 18 år fyllda, ha glimten i ögat och vara självsäker. Det är ett krav för denna tjänst att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln och med skincare på något sätt. Det är starkt meriterande om du har gått någon hudvårdsutbildning.


Du behöver flexibel att kunna ta pass både i veckorna och på helgerna. Det är ett plus om du dessutom är öppen för att ställa upp och jobba extra i andra butiker. 


Du kommer få vara med och göra skillnad i varje kundmöte. Därför behöver du vara bekväm med att dema direkt på kund och inte vara rädd för att skapa stammisrelationer. Att jobba mot ibland höga nyckeltal känns motiverande för dig och trots få timmar kommer du vara en otroligt viktig nyckelspelare och kommer ofta vara schemalagd när det verkligen behövs förstärkning i butiken. 

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG 

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi Detaljhandelsavtalet.  

 

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig!    

 

ROLLEN SOM SÄLJARE 

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss.  

 

VI SÖKER DIG SOM: 

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar 
  • Är flexibel, ansvarsfull och har härlig energi
  • Har möjlighet att arbeta lördagar samt vissa vardagar då passen ligger främst på dessa dagar 
  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup, samt vill gärna inspirera andra
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi 
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra och älskar kundmöten där du bygger långvariga kundrelationer
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål 
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter 
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande 

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, 6 mån provanställning tillämpas 

OMFATTNING: Deltid 10 h/vecka

TILLTRÄDE: Omgående

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 5 maj 2023 

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand.
 

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.  

____________________________________________________________________________________________ 

Om The Body Shop 

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder. 

Publicerad den

01-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej