Inaktiv platsannons

Säljare till vår Barn&Fritidsavdelning vikariat 40% i VALBO

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

Säljare till vår avdelning Barn&Fritid

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

 

I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport, Running & Training, Leisure & Youth, Outdoor & Hunting, Ski & Bike and Sport tech, Cashier och Storage. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område.

Barn & Fritid
Tack vare det nya atletiska modet behöver du inte längre välja mellan funktionalitet och stil. Det här är avdelningen för dig som gillar mode och fritid. Då avdelningen består av kläder och skor ser vi att du har ett bra öga för exponering, erfarenhet av exponering av kläder & skor är meriterande vid ansökan.

Vi söker i första hand du som jobbat inom retail tidigare och har god kunskap och erfarenhet kring service. Vi ser gärna att du är prestigelös och lösningsorienterad, ett bra öga för exponering och alltid sätter kunden först. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

 

Lön enligt kollektivavtal. Löpande urval sker och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar enbart emot ansökningar genom vår hemsida

Tillträde enligt överenskommelse. 

Tjänsten är ett vikariat på 40% och eventuellt mer efter behov. Vikariat är till 2023-09-30 men möjlighet till förlängning av vikariat eller en tillsvidare tjänst kan eventuellt bli aktuellt. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvälls- och helgjobb.

Åldergräns 18 år 

Vi ser fram emot din ansökan.

Län:
  • Gävleborg
Anställningstyp:

Vikariat

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2023-03-19

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

VALBO

Adress:

Valbovägen 331 81832 Valbo

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
VALBO
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Valbo | Detaljhandel | Deltidsjobb