Inaktiv platsannons

Teamleader till Åhléns Denim på Damavdelningen Åhléns City Stockholm?

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 mars 2023
Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett vinnande team där din styrka att coacha och driva andra till bra försäljning och service är viktig? Är du dessutom intresserad av denim, mode och trender kanske rollen som Teamleader på Åhléns Denim är rätt för dig!

Vår satsning, Åhléns Denim kommer att erbjuda jeans och kläder med hög modegrad i en inspirerande säljmiljö där kunden står i fokus. Din uppgift som Teamleader på Åhléns Denim är att coacha och utveckla säljarna på att bli bättre varje dag på det dem jobbar med. Det är ditt ansvar att varje kund som besöker Åhléns möts av säljare som kan sina produkter och ger ett bemötande i världsklass varje dag. Med din entusiasmerande ledarstil coachar, engagerar och inspirerar du medarbetarna. Som Teamleader är du en viktig förebild och en av nyckelpersonerna för den dagliga operativa driften i varuhuset.

Denna roll innebär både att du arbetar som säljare och produktspecialist på Åhléns Denim samtidigt som du har ambition att sikta mot chef och ledare inom 1-2 år. Rollen ställer krav på förmåga, intresse att utvecklas och med tiden axla mer ansvar inom bemanning, schema och försäljning.

Du samarbetar med Avdelningschef, Trainee, Varuplockare, Säljare och Visual Merchandiser. Du är en del av avdelningen och rapporterar till avdelningschefen.

Åhléns City Stockholm är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer! Till oss tar du med dig:

  • Flerårig erfarenhet av försäljning inom mode och detaljhandeln
  • Flerårig erfarenhet av att coacha andra i försäljning och kundmötet
  • Dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare och utveckla team med goda resultat
  • Ett intresse av denim, mode och trender
  • Meriterande om du tidigare haft en roll i att leda andra människor

För att lyckas i rollen hos oss krävs att du har ett stort intresse för medarbetare kunder och försäljning. Vi tror att du brinner för människor, service och ledarskap!
Du har ett stort sälj- och resultatfokus och är en stjärna på försäljning. Du behöver vara effektiv med en bra struktur för genomförande. Att arbeta i ett högt tempo är du van vid och det kräver att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är initiativtagande, lösningsorienterad och känner dig trygg i en ledande roll. Du har en motiverande ledarstil där du får andra att växa och har lätt för att ge feedback på ett sätt som inspirerar och engagerar andra.

Tjänsten är på 30 timmar med en inledande provanställning i sex månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl 08.00 och 20:00 och du arbetar på schema som sträcker sig över vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i slutet av april. Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

09-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej