Inaktiv platsannons

Säljare till Barnavdelningen Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 23 mars 2023
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor?

På Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning och älskar att bidra med bra service? Då kanske du är den Säljare vi vill ha till vårt team på barnavdelningen?

Vi erbjuder dig

Som säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter
  • Bidra till god varuvård och välfyllda säljmiljöer i varuhuset

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser, Teamleader och Trainee. Du kommer att rapportera till Avdelningschef för barnavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning inom detaljhandel
  • Meriterande om du tidigare arbetat med barnprodukter och barnkläder
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och att uppnå resultat genom samarbete. Samtidigt tar du egna initiativ och är självgående där situationen kräver det. Du är flexibel och uthållig, trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du älskar mötet med kunden och vill dela med dig av dina kunskaper och idéer.

Nu kan du söka en tillsvidaretjänst på 25 h/v med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl: 08:00-20:00. Du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Skicka din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

09-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb