Inaktiv platsannons

Stjärnsäljare till Åhléns Denim på damavdelningen City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 22 mars 2023
Arbetsuppgifter

Är kläder, mode och trender en del av dig och ett stort intresse? Har du kunskap och erfarenhet av denim och är du dessutom bra på att erbjuda din expertis till våra kunder? Kanske är du en av våra blivande säljare till våran nya yta Åhléns Denim på damavdelningen.

Vår satsning Åhléns Denim kommer erbjuda jeans och kläder med hög modegrad i en inspirerande säljmiljö där kunden står i fokus. I rollen som säljare på den nya ytan är ditt viktigaste uppdrag att genom din kompetens och sociala förmåga ge en service i världsklass till de som besöker oss.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns Denim är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom ditt intresse för denim, personlighet och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Inspirera och ge värdefulla tips och idéer till våra kunder
  • Din personliga service och interaktion med våra kunder, där vårt gemensamma intresse för mode och styling är i fokus, ska spela en nyckelroll för att skapa en upplevelse utöver det vanliga

Du jobbar i team i butiken men kommer även att samarbete med övriga roller i varuhuset så som säljare, logistik, personal shopper och avdelningschefer. Du kommer att rapportera till ansvarig avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

  • Du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning inom mode och detaljhandel
  • Meriterande om du har säljerfarenhet och produktkunskap om denim
  • I denna roll behöver du ha ett brinnande engagemang för kunden. En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för mode, denim och våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du ska älska kundmötet och kunna förmedla din passion för mode på ett genuint sätt. Det är genom ditt engagemang och skapande av relationer som kunderna kommer tillbaka till oss. Det är här du briljerar och får kunden att känna sig unik. Du är flexibel, tar egna initiativ och är kreativ. Du tycker om att arbeta i team, sprida härlig energi och att uppnå resultat genom samarbete och att vara lyhörd. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör! Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Vi erbjuder nu flera tillsvidaretjänster med varierande tjänstgöringsgrad mellan 10-30 h/vecka. Arbetstiderna kan variera mellan 9:00-20:00 både vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss under april/maj.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18år.

Publicerad den

10-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb