Inaktiv platsannons

Säljare till mode och fashion på damavdelningen Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 28 mars 2023
Arbetsuppgifter

Är kläder, mode och trender en del av dig och ett stort intresse? Tycker du om försäljning, service och människor? Då kanske du är den Säljare vi söker till Damavdelningen på Åhléns City Stockholm.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser, Varuplockare, Säljare, Teamleader och Trainee. Du kommer att rapportera till Avdelningschef på damavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • arbetslivserfarenhet från försäljning/service med mode som inriktning
  • en stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • ett stort intresse för mode, trender och våra produkter

Den här rollen kräver att du är en säljare i grunden och att du älskar mötet med kunden. Du ska kunna förmedla din passion för mode på ett genuint sätt, där kunden och dess unika behov står i fokus. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper genom att arbeta aktivt i provrum likväl som vid kassan. Du tycker om att arbeta i team, sprida härlig energi och att uppnå resultat genom samarbete och att vara lyhörd. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör!

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänster vi erbjuder nu:

  • Tillsvidaretjänst 20 h/vecka
  • Vikariat 30 h/v till 31/12-2023

Tillsvidarejänsterna inleds med en 6 månaders provanställning och arbetstiderna kan variera mellan kl:08:00-20:00. Du arbetar på scheman som sträcker sig över vardagar, kvällar och helger. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18år.

Publicerad den

09-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb