Inaktiv platsannons

Nyutexaminerad fondadministratör till bank i Stockholm

Capega söker efter en Nyutexaminerad fondadministratör till bank.

Om tjänsten

Till vår kund som är en väletablerad bank söker vi en nyutexaminerad ekonom till fondadministrationen. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig initialt till årsskiftet. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i teamet för fondadministration och avlasta övriga gruppen med administrativa arbetsuppgifter. Teamet består idag av fem personer.
Arbetet innebär bland annat:

  • Orderläggning
  • Köp/sälj av fonder
  • Administrativa uppgifter kopplat till fondaffären
Kompetenskrav & erfarenhet
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom från universitet eller högskola och söker en karriär i finansbranschen. Det är meriterande om du under studietiden arbetat inom bank och finans men det är inte ett krav. Som person är du noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, system och rutiner.Om Capega
Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på och ta en första kontakt.
Konsult hos Capega
Som konsult hos Capega blir du en del av ett personligt bolag som med bred kompetens och stort nätverk ger dig rätt förutsättning att utvecklas inom din yrkesroll. Då vi värdesätter dig och dina kvalifikationer är det viktigt för oss att du trivs som vår konsult. Du får en engagerad konsultchef som känner till din bransch väl och du erbjuds goda anställningsvillkor med friskvårdbidrag och tjänstepension.

Ansökan och kontaktAnsök gärna omgående då uppdraget är tänkt att starta så fort som möjligt. Vi går igenom urvalet löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Magnus Holmqvist på mer information om nya tjänster, följ oss på LinkedIn eller håll utkik på

Publicerad den

04-05-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola