Inaktiv platsannons

Miljökonsult till Jokkmokk

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du känna att du gör skillnad och är en viktig pusselbit i vår resa mot ett mer hållbart samhälle? Är du en lagspelare som är redo att utforska nästa steg i din karriär?

Vi söker nu en miljökonsult som vill sitta på vårt trevliga kontor i Jokkmokk! Vi söker dig som vill jobba med något eller några av följande områden: avfall, industri, rennäring, bygg- och rivningsinventering, miljöfrågor i infrastruktur, tillståndsprövning, klimat eller vatten. Vi behöver förstärkning inom samtliga områden.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på medarbetarna och erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. 

På Sweco respekterar vi varandras olikheter och lär oss av varandra. Hos oss blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor.  

I regionen har vi brett samarbete och den grupp som du kommer att tillhöra sitter på några olika platser i Norrbotten, varav Jokkmokk är en.

Din framtida roll
Som miljökonsult får du möjlighet att arbeta i multidisciplinära projekt tillsammans med våra kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar med fokus på miljön utifrån våra kunders behov. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas i din roll. Vi jobbar mycket med frihet under ansvar och erbjuder därmed en flexibel arbetsplats med möjlighet att jobba hemifrån en viss del av arbetstiden.

Vi vill nu förstärka vår verksamhet med ytterligare medarbetare som kan bidra i uppdrag kopplade till industri, infrastruktur, tillstånd m.fl.

Den här annonsen beskriver en bred arbetsbeskrivning, vi letar efter rätt person med relevant erfarenhet.

Nedan anges några exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma, arbetsuppgifterna varierar dock utifrån din tidigare erfarenhet och intresse.  

  • Rennäringsfrågor
  • Avfallsfrågor
  • Samordnare miljöfrågor i infrastrukturuppdrag (TA miljö)
  • Naturfrågor
  • Framtagande av miljökonsekvensbeskrivningar och anmälningar
  • Miljörapportering
  • Miljöstödsuppdrag samt andra miljötjänster
  • Uppdragsledning

I tjänsten ingår även att omvärldsbevaka samt bearbeta och utveckla vår marknad genom kundbesök och marknadsföring av våra tjänster till både nya och befintliga kunder.

Dina erfarenheter
Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom miljö eller liknande och minst två års relevant erfarenhet. Kanske arbetar du på en motsvarande anläggning idag, som miljökonsult eller på kommun eller myndighet. Det är viktigt att du innehar B-körkort.

Vem är du?
Som person är du engagerad i jobbet, och har en vilja att samarbeta med dina kollegor. Du har en förståelse för våra kunders utmaningar och behov. Du tycker om att lösa problem, och är inte rädd för att ta ansvar och prova nytt. Du förstår vikten av att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och nära samarbete med kund. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken, flexibel och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Ansökan
Annonsen ligger ute till den 1 september 2023. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänst sker löpande. Vår återkoppling till dig kan dröja under semestertider då vi gör uppehåll i urval och intervjuer. Från v. 33 återupptar vi urval och intervjuarbetet. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar alla ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att kontakta: Annelie Stigsäter, gruppchef, 073-08 48 160 (Kiruna/Gällivare/Luleå/Piteå/Boden/Jokkmokk)

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jokkmokk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej