Swecos projektledningsverksamhet inom Fysiskt Skydd i Eskilstuna växer, vill du vara med?

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Inom regionen Fysiskt Skydd i Eskilstuna arbetar vi tätt ihop för att stärka lagkänslan, trivseln och utvecklingen för grupperna och för dig som individ. Vi tror på att skapa samarbeten på grupp- och regionnivå för att på så sätt utveckla och stärka kompetensen och ge individen och projekten de bästa förutsättningarna.

Vi arbetar med ett coachande ledarskap som förutsätter självständighet och affärsmässighet från dig att delta i din egen och i Swecos utveckling. Tillsammans formar vi din målbild. Med ett stort engagemang för individen, gruppen och verksamheten gör vi skillnad för våra medarbetare och kunder.

Våra grupper består av medarbetare med kompetenser inom hela byggprocessen från bla projekteringsledning, projektledning, konstruktion Hus, Arkitekt, Säkerhetssystem, El, VVS. På Sweco får du jobba med roliga uppdrag åt våra fantastiska kunder tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle.

Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Vem söker vi?
Just nu söker vi fler kompetenta, affärsinriktade och engagerade Projekteringsledare till Fysiskt Skydd och Säkerhet i Eskilstuna. Vi söker Projekteringsledare med olika erfarenhetsnivåer, du kanske har arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen eller så kommer du från installationssidan. Din roll kommer att bli Projekteringsledare med inriktning mot SUA-projekt men även projekt utan SUA klassning förekommer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en eller flera av följande punkter inom bygg- och fastighetsområdet:

  • Projekteringsledning
  • Projektledning
  • Erfarenhet som beställare, entreprenör, konsult, projektör eller dylikt

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen