VVS-ingenjör till Göteborg – Påverka framtidens Sjukhus och Vårdbyggnader!

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden! Vår framtid!

Vi utökar nu vårt team för Sjukhus och vårdbyggnader i Göteborg inom VVS och söker dig som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling!

Varför jobba hos oss?

Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.   

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Som konsult inom VVS kommer du ingå i gruppens uppdrag mot sjukhus och vårdbyggnader i västra Sverige. Att arbeta mot Sjukhus är något helt annat, det är en enorm samhällsviktig funktion och det arbete vi gör spelar roll på riktigt! Våra projekt är teknikintensiva och kräver innovation inom ramarna. 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och har erfarenhet från minst 3 års arbete med VVS, exempelvis med att projektera, leda projektering, utredningar eller arbeta med byggledning/besiktning. Vi tror att du idag arbetar som konsult eller entreprenör och antingen som projektledare, uppdragsledare, handläggare eller konstruktör. Vi ser det som en stor merit att ha erfarenhet av projekt inom vårdlokaler samt av den lokala marknaden.

Har du erfarenhet av att arbeta med sjukhus/vårdbyggnader är det meriterande men inget krav. 

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du veta mer hur vi jobbar i gruppen eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Niklas Heidenborn, n.heidenborn@sweco.se 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen