Inaktiv platsannons

Projektledare / byggprojektledare inom bygg och fastighet till Västerås

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?
Inom projektledningsverksamheten i Västerås arbetar vi tätt ihop för att stärka lagkänslan, trivseln och utvecklingen för grupperna och för dig som individ. Vi tror på att skapa samarbeten på grupp- och regionnivå för att på så sätt utveckla och stärka kompetensen och ge individen och projekten de bästa förutsättningarna.

Vi arbetar med ett coachande ledarskap som förutsätter självständighet och affärsmässighet från dig att delta i din egen och i Swecos utveckling. Tillsammans formar vi din målbild. Med ett stort engagemang för individen, gruppen och verksamheten gör vi skillnad för våra medarbetare och kunder.

Våra grupper består av medarbetare med kompetenser inom hela byggprocessen från projektledning, projekteringsledning, byggledning, kontrollansvarig enligt PBL, kalkyl och besiktning med mera. På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhetengagemang och ansvar.

Den vi söker – är det du?
Just nu söker vi flera kompetenta, affärsinriktade och engagerade medarbetare till gruppen i Västerås. Vi söker personer med olika erfarenhetsnivåer, både dig som arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen länge och dig som precis startat din karriär. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en eller flera av följande punkter inom bygg- och fastighetsområdet:

 • Projektledning
 • Projekteringsledning av multidisciplinära och teknikintensiva projekt
 • Entreprenadbesiktningar
 • Kontrollansvarig
 • Byggledning
 • Processledning
 • Installationsledning
 • Projekterfarenhet från datahallar, vård- och utbildningslokaler, bostäder, kulturfastigheter, kontors- och handelslokaler, läkemedel eller sjukhus
 • Dokumentation och ärendehanteringssystem (JIRA, Procore, Apricon etc), ICE & VDC metodik samt kunskaper inom AMA och BIM
 • Konsult-, avtals- och entreprenadjuridik
 • BAS-P
 • Återbruk och hållbarhetsarbete

Ansökan
Då det är flera roller som ska tillsättas inom gruppen kommer annonsen ligga ute under en längre period och intervjuer ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efterhand som ansökan hanteras. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej