Handläggare inom Geoteknik till Linköping / Norrköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Inom vår geotekniska avdelning får du jobba tillsammans med 15 mycket kompetenta geotekniker och uppdragsledare som arbetar i olika typer av uppdrag från mindre utredningar till detaljerade sättnings- och stabilitetsutredningar.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Din framtida roll

Som Handläggare inom Geoteknik kommer du exempelvis att:

  • arbeta med geotekniska utredningar för detaljplaner, systemhandlingar, projektering av byggnader, vägar och geokonstruktioner samt detaljerade stabilitet- och sättningsutredningar
  • verka som mentor för våra juniora geotekniker
  • hjälpa våra kunder med att tillgodose deras behov kopplat till vår kunskap

Din framtida chef

Som ledare är mitt stora mål att ge dig de redskap du behöver för att utvecklas i din roll som geotekniker. Jag tror på teamwork och att vi alla tar ansvar och bidrar med att tänka nytt. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din personliga utveckling. / Emma Backteman Parö, Gruppchef Geoteknik

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har

  • Civilingenjörsutbildning inom Väg- och Vatten eller Samhällsbyggnad
  • Tidigare arbetslivserfarenhet på minst 2 år

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-11-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen