Inaktiv platsannons

Vi söker dig som vill få in en fot i försäkringsbranschen i Stockholm

Amendo söker efter en Vi söker dig som vill få in en fot i försäkringsbranschen.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Som konsult inom försäkringsbranschen går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner som friskvårdsbidrag, semesterdagar, tjänstepension, kompetensutveckling, trevliga events och mycket mer. I övrigt har du en engagerad konsultchef som vill se dig utvecklas! Vi tycker om att träffas och ses gärna över en mysig frukost, härlig lunch eller en god fika! Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har en examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom relevant område, exempelvis försäkring eller ekonomi. Du är i början av din karriär, men har du erfarenhet från administrativa eller servicerelaterade tjänster inom försäkringsbranschen och innehar exempelvis Swedsec är det mycket meriterande.
Att arbeta som konsult är stimulerande och omväxlande. För att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset, vara anpassningsbar, nyfiken på lärande och ha en professionell framtoning. Du kommer träffa många härliga kollegor varpå en god samarbetsförmåga är viktigt. Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och ;Följ oss gärna på Linkedin! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.
Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Jeanette Olsen,

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola