Inaktiv platsannons

Produktutvecklare egna varumärken i Solna

Om tjänsten

I vårt affärsområde Sortiment & Inköp satsar vi stort på utvecklingen av kundanpassade sortiment. Vi är övertygade om att framtidens kundupplevelse måste bygga på att man arbetar insiktsdrivet med utgångspunkt i analys av kunddata och en djupgående förståelse för kunden.

Nu söker vi dig, som likt oss, brinner för mat- och kundupplevelsen och som vill vara med i utveckling av vårt sortiment till rollen som Projektledare / Produktutvecklare med fokus på Coops egna varumärken!

Din Roll:

Som Produktutvecklare är du en duktig projektledare som håller ihop alla EVM-projekt vid exempelvis nylanseringar, redesign, produktändringar och omförhandlingar. Du säkrar löpande uppdatering i våra system och kallar till uppstartsmöte och projektmöten. Du drivs även av att identifiera nya möjligheter genom marknadsanalys och trendspaning. Som Produktutvecklare jobbar du nära Sortimentschef och Inköpschef för dina kategorier och ni gemensamt verkar för att driva kategoriernas utveckling.

Ansvarsområden:

  • Projektledning inklusive helhetsansvar för nyutveckling, redesign och kontinuerliga uppdateringar av EVM, egna varumärkesartiklar, inom ett urval kategorier.

  • Gemensamt med Sortimentschef ta fram och utveckla strategier som motsvarar våra kunderbjudanden för våra olika format och koncept.

  • I samråd med Sortimentschef driva utvecklingen av samt projektleda EVM (egna varumärken) initiativ samt vid tillfälle andra former av utvecklingsprojekt för AVM (andra varumärken).

  • Verka som specialist inom angivna kategorier rörande branschtrender och genom marknadsanalys identifiera nya möjligheter i EVM sortimentet.

  • Ansvara för uppföljning gällande försäljning, marginal och övriga KPI:er för din EVM-portfölj.

  • Säkerställa att korrekt artikelinformation finns tillgänglig i relevanta system enligt uppsatt tidslinje.

  • Projektledning mot samtliga intressenter såsom; kvalitet, design, inköp, logistik, Coop Trading och direkt mot producent/leverantör.

  • Tillsammans med övriga Produktutvecklare, Sortimentschefer och chef EVM kontinuerligt utvärdera och förbättra produktutvecklingsprocessen.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar hybridarbete och utgår från huvudkontoret i Solna Business Park.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb