Inaktiv platsannons

Business Controller inom Managed Services i Stockholm

Om tjänsten

Är du skicklig på att utveckla ekonomiska processer och vill göra avgörande skillnad direkt ute i verksamheten snarare än i en klassisk ekonomifunktion? Har du några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, exempelvis från revisionsbyrå eller motsvarande? Då kan detta vara helt rätt roll för dig!

Som Business Controller på Atea Managed Services får du vara med på en spännande resa. Samtliga enheter i koncernen har stora tillväxtplaner och står inför satsningar som du får bli en del av. Du blir en nyckelperson genom att driva och utveckla den finansiella strukturen och uppföljningen till nästa nivå. Genom optimering av processer och rutiner skapar du goda förutsättningar att höja lönsamheten och uppnå våra finansiella mål.  

Atea Managed Services (AMS) är en nationell enhet med specialister som stöttar regionerna i affärer som innehåller managerade tjänster. Våra specialister skräddarsyr helhetslösningar i affärer, förvaltar och driftar flera hundra kunder inom cloud, arbetsplats, servicedesk, nätverk och datacenter. Arbetet sker i partnerskap med vara kunder med strävan att med proaktivitet kontinuerligt utveckla våra tjänster. AMS levererar och driftar kostnadseffektiva drifttjänster oavsett plattform hos kund, dvs i kundens eget datacenter, i publika molnplattformar eller i vårt eget Atea Cloud. Vi levererar med högsta kvalitet oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela IT-driften. 


Business Controller inom AMS 

Du kommer huvudsakligen att fokusera på följande områden: 

  • Ansvarig för månadsbokslut och rapportering - säkerställande av korrekt resultaträkning  

  • Delta i budget- och prognosarbete inom dina enheter  

  • Upprätta rapporter och analyser - avvikelser 

  • Nyckelperson i vidareutveckling och effektivisering av processområdet 

  • Driva och vara delaktig i interna förändringsprojekt  

  • Stötta affärsenhetschefer samt andra inom organisationen i diverse ekonomirelaterade frågor 

  • Förekommande ad-hoc uppgifter 

 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom kvalificerat ekonomiarbete, till exempel från en revisionsbyrå eller controllerfunktion. Som Business Controller drivs du av att analysera och hitta vägar till utveckling och lönsamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du ser dig själv som lättlärd och att arbeta självständigt är naturligt för dig samtidigt som du är en lagspelare som ser till hela gruppens bästa. Inom Atea samarbetar vi, därför är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer internt. Du trivs i föränderliga miljöer och med högt tempo och då Atea är ett växande bolag är du en person som triggas av utveckling. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller it-företag är detta meriterande liksom erfarenhet från tillväxtbolag.  

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)