Inaktiv platsannons

Lokalvårdare till Sodexo i Malmö

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker nu en positiv och noggrann lokalvårdare för arbete vid frånvaro och ledigheter.

Kontoren ska förmedla en helhetsupplevelse av en attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vara på för anställda och besökare. Tjänsten omfattar städning och alla aktiviteter som krävs för att hålla lokalerna rena, fräscha och ge ett välvårdat intryck där avsedda funktioner upprätthålls.

Du som söker tjänsten har en hög känsla för service och korrekt beteende gentemot kunder. Att arbeta hos oss är varierande och kräver stort personligt engagemang.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för tilldelat städområde
  • Utföra arbetsuppgifter enligt standardiserade procedurer
  • Upprätthålla avtalad och överenskommen kvalitet och servicenivå
  • Hantera synpunkter och klagomål snabbt och noggrant

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är lokalvård, men att du förväntas i viss utsträckning vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann samt har erfarenhet av yrkesmässig städning eller liknande arbetsuppgifter med goda referenser. Du behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift.

SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett öga för detaljer, god samarbets- och koordinationsförmåga men även vara initiativrik och kunna arbeta självständigt.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar Serviceanda, Laganda, Utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Anställning

Anställningen är en visstidsanställning med varierande omfattning. Under semesterperiod kommer mer tid att kunna erbjudas, 25-100%. Arbetstiden är förlagd till dagtid, helgfri mån – fre. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 31/5 2023. Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mattias Wiklund, mattias.wiklund@sodexo.com.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6391&rmlang=SE

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Restaurang | Deltidsjobb