Projektledare, kalkylatorer och besiktningsmän till Åre och Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för projektledning inom samhällsbyggnad? Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Till vår projektledarverksamhet inom bygg och fastighet, energi, infra och kalkyl i Åre och Östersund söker vi nu flera nya medarbetare. Du kan vara projektledare, kalkylator eller besiktningsman – junior eller senior.

Varför jobba med oss?

Hos oss kommer du att tillhöra härlig grupp av nyfikna och engagerade kollegor om totalt sexton personer, med god kompetens och åldersfördelning.

Som grupp värdesätter vi ett brett samarbete och arbetar alltid tillsammans i våra uppdrag – stora som små. Vi värdesätter dig som vill bli en del av teamet och hjälpa till att bidra till vårt goda samarbete och gemenskap.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som projektledare i Åre/Östersund kan du arbeta med:

Projekt- och projekteringsledning, infra, industri, energi, bygg och fastighet

Kalkylering och fastighetsekonomi

KA- enl. PBL

Besiktningar

KMA, QA, Risk

Vi tillsätter enskilda roller i våra kunders beställarorganisationer i större och mindre projekt, stöttar våra kunder i drift-och underhållsfrågor, kalkylerar och tillsätter ledande roller i kalkyleringsuppdrag. Din roll i uppdragen blir som projektledare, projekteringsledare eller någon av dina specialistkompetenser.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Ledarskapet

”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. I mitt ledarskap tror jag på den egna drivkraften, och jag värdesätter nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv. Min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Mitt ledarskap är coachande och förutsätter en hög självständighet att delta i din utveckling hos oss”. //Joel Karlsson

Dina erfarenheter

Vi söker juniora och seniora personer med högskoleutbildning eller minst 5 års erfarenhet från ledande befattningar inom energi-, industri-, bygg och fastighet-, infrastruktur- och anläggningsprojekt, eller kalkyluppdrag – antingen som konsult, beställare eller entreprenör i (projekt-)ledande positioner. Du har utbildning och/eller god erfarenhet av AB04, ABT06, ABK09, AMA AF, AMA, BAS-P/U och du vill arbeta i genomförandeskedet i samhällsbyggnadsprocessen och tycker att affärsmannaskap och kundvård är spännande frågor.

Meriterande: KA-certifikat, besiktnings-, kalkyl- och produktionserfarenhet.

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, du driver saker från idé till målgång, och du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder.

Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Om Östersund

Universitetsstaden Östersund har med sitt läge invid Storsjön och med sin närhet till skog och fjäll mycket att erbjuda den friluftsintresserade – sommar som vinter. Ett mycket rikt kulturliv med en rad utställningar och evenemang erbjuds året om. Föreningsliv inom olika områden finns för både barn och vuxna. Läs mer om Östersund på ostersund.se samt visitostersund.se

Om Åre

Skidorten som växer explosionsartat. Här kan du bo nära eller i direktanslutning till längdåkning, turåkning, skidbestigning, skidbackar, jakt, fiske, löpning, cykel, klättring och vandring. Listan kan göras lång eller sammanfattas som ”här kan du bo och arbeta i paradiset”.

Din placeringsort blir Åre eller Östersund.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdatum, som är 2023-11-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Åre
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen